Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

van Hilten Advocaten & Mediators over ons
Zoë Vis

Zoë Vis
Advocaat

Zoë is sinds oktober 2019 werkzaam bij Van Hilten Advocaten & Mediators in Den Haag.

In 2016 heeft Zoë de master Jeugdrecht en in 2017 de master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden met goed gevolg afgerond. Gedurende haar studie ontwikkelde Zoë een grote belangstelling voor het familierecht. Zij heeft tijdens haar studie ervaring opgedaan in het personen- en familierecht bij Groenendijk & Kloppenburg Advocaten, waar zij begon als stagiaire en vervolgens enkele jaren als juridische secretaresse en juridisch medewerker heeft gewerkt.

Voordat Zoë bij Van Hilten Advocaten & Mediators in dienst trad is zij anderhalf jaar als juridisch medewerker familierecht werkzaam geweest bij het Gerechtshof Den Haag. Daar heeft zij een goede kijk gekregen op de wijze waarop rechterlijke beslissingen tot stand komen en heeft zij geleerd om zaken van twee kanten te bekijken.

Zoë kan goed luisteren, heeft een scherpe blik en werkt gestructureerd. Zoë woont samen in Leiden.