Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

van Hilten Advocaten & Mediators over ons
Sabrina de Jong

Sabrina de Jong
advocaat

Sabrina de Jong heeft sinds 2011 als juridisch medewerker ervaring opgedaan bij meerdere kantoren binnen de advocatuur, zowel op het gebied van familierecht als intellectueel eigendomsrecht. Na het behalen van haar Master Rechtsgeleerdheid aan de VU in Amsterdam is zij in januari 2015 tot advocaat beëdigd. Sabrina is sindsdien als advocaat werkzaam bij Advocatenkantoor Ruijgrok in Amsterdam - en vanwege het samengaan van beide kantoren – sinds 2017 verbonden aan Van Hilten Advocaten & Mediators in Amsterdam.

Sabrina is een energieke advocaat die graag in nauwe samenwerking met een cliënt werkt; betrokken, gestructureerd en doortastend. Zij zet zich in zaken ten volle in om tot een minnelijke regeling met de andere partij te komen, maar schuwt – indien nodig – ook een gang naar de rechter niet. Zij heeft ruime ervaring met procederen en weet in een vaak hectische periode voor cliënten structuur en duidelijkheid te bieden. Sabrina staat cliënten bij op het gebied van familierecht en erfrecht.

Sabrina is (aspirant) lid van de Vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Sabrina woont samen in Amsterdam.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Sabrina de Jong heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) op de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • Erfrecht
  • Personen- en familierecht, waaronder:
    • Echtscheidingen
    • Alimentatiezaken
    • Omgangsregelingen
    • Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.