Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

van Hilten Advocaten & Mediators over ons

Pauline Burger is advocaat sinds 2000, gespecialiseerd in het familierecht in de brede zin van het woord, tevens scheidingsmediator. Pauline is betrokken, invoelend, maar ook praktisch ingesteld en volhardend. Zij geeft de voorkeur aan het minnelijke overleg tussen partijen, zeker in situaties waar kinderen bij betrokken zijn. De rechtzaal schuwt zij echter niet op de momenten waar dat nodig is.  Bovendien spreekt ze vloeiend Engels en is ze de Franse taal goed machtig. Pauline heeft een internationale achtergrond. Zowel persoonlijk als zakelijk. Dat maakt dat ze veel affiniteit heeft met familierecht specifiek voor expats.

Was zij van 1998 tot 2000 buitengriffier, verbonden aan de sector Familie- en Jeugdrecht van de Rechtbank Den Haag, van 2000 tot 2010 was ze advocaat bij RWV Advocaten in Leiden, waarna ze zich bij ons voegde. Pauline is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).