van Hilten Advocaten & Mediators over ons
Naoual Chedra

Naoual Chedra
Advocaat

Naoual Chedra heeft tijdens haar studie bij diverse middelgrote advocatenkantoren ervaring opgedaan als student-stagiaire. Na het behalen van haar master privaatrecht aan de Universiteit Utrecht was zij ruim een jaar werkzaam als juridisch medewerker bij van Benthem & Keulen te Utrecht. Daar hield zij zich voornamelijk bezig met familierechtelijke vraagstukken. In 2015 maakte Naoual de overstap naar Holla Advocaten te ’s-Hertogenbosch, waar zij vervolgens in 2016 werd beëdigd als advocaat. Sindsdien heeft zij zich verder gespecialiseerd in het familierecht. Sinds 1 april 2019 is Naoual verbonden als familierechtadvocaat bij Van Hilten Advocaten & Mediators. Zij werkt op de vestiging in Amsterdam.

Naoual is betrokken, gestructureerd en to-the-point. Zij ondersteunt haar cliënten in een voor hen emotionele zware periode en spant zich volledig in om tot een werkbaar eindresultaat te komen. Daarbij verliest zij de emotionele aspecten van de zaak en de belangen van eventuele kinderen niet uit het oog.

Naoual is (aspirant) lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Eerder was zij actief binnen de Jonge Balie te ’s Hertogenbosch. Naoual woont in Utrecht.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Naoual Chedra heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) op de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

 • Personen- en familierecht, waaronder:
  • Echtscheidingen
  • Alimentatiezaken
  • Omgangsregelingen
  • Internationaal privaatrecht
  • Jeugdbeschermingsrecht
  • Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.