Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

van Hilten Advocaten & Mediators over ons
Marijke Overmars

Marijke Overmars
advocaat

Na een periode als advocaat in de (internationale) ondernemingsrechtelijke praktijk werkzaam te zijn geweest, is Marijke Overmars zich vanaf 2012 gaan toeleggen op de familierecht praktijk. Per 1 juni 2017 is zij overgestapt naar Van Hilten Advocaten & Mediators om zich verder te kunnen verdiepen in het familierecht. Zij focust zich op (internationale) echtscheidingen met nadruk op ondernemers. Zij heeft ruime ervaring als onderhandelaar, maar gaat een procedure niet uit de weg als minnelijk overleg niet tot een oplossing leidt. Marijke spreekt vloeiend Engels en redelijk Frans. Zij is gehuwd en heeft 3 kinderen.