Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

van Hilten Advocaten & Mediators over ons
Cynthia de Nijs

Cynthia de Nijs
advocaat & mediator

Cynthia de Nijs is advocaat sinds 2000 en mediator sinds 2006. In 2009 heeft zij de juridische specialisatieopleiding van de vFAS cum laude afgerond. Zij is gespecialiseerd familierechtadvocaat met een affiniteit voor financiële vraagstukken en met specifieke ervaring in het bijstaan van ondernemers. Haar aanpak kenmerkt zich door een combinatie van empathie en pragmatisme: invoelend maar realistisch, gericht op het bereiken van praktische en duurzame oplossingen. Daarbij altijd de belangen van cliënten en hun kinderen in de gaten houdend. Zij treedt vaak op als mediator, waarbij zij samen met partijen creatief is in het verzinnen van oplossingen. Begon zij haar loopbaan bij (thans) Holla Advocaten in Den Bosch, sinds 2004 versterkt zij ons team.

Cynthia is lid van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), Zij publiceert sinds 2008 in het tijdschrift Rechtspraak Familierecht van Kluwer. Ook geeft zij workshops, onder andere over de inhoud van huwelijkse voorwaarden. Cynthia de Nijs woont samen en heeft drie kinderen.