(Echt)scheiding

Een (echt)scheiding wordt beschouwd als een van de meest overweldigende, negatieve levenservaringen. Een scheiding zet je hele leven op z’n kop. Mensen komen in een onzekere periode. Niet alleen wat betreft het opbreken van hun gezin, de omgang met hun kinderen maar ook wat betreft huisvesting. Waar moet ik gaan wonen of, kan ik in het huis blijven? Onzekerheid ook over de totale financiële situatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij  dat een scheiding niet alleen een juridisch conflict is. De kern is vooral relationeel maar met belangrijke juridische en financiële componenten. Wij overzien het geheel van de scheiding en begeleiden bij al deze aspecten. Scheiden betekent nieuwe spelregels afspreken. En dat kun je maar beter goed doen. Want een slecht geregelde scheiding kan nog jaren negatief doorwerken.

Wij begeleiden de (echt)scheiding van A tot Z. Als advocaat, als mediator of als overlegscheidingsadvocaat. In alle gevallen bent u ervan verzekerd dat de scheiding juridisch goed wordt geregeld. U kunt hieronder inventarisatielijsten downloaden met alle gegevens en stukken die we nodig zullen hebben.

“Jullie hebben mij voortvarend geholpen en dat was nodig ook. Bovendien was de aanpak persoonlijk waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde.”