Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

(Echt)scheiding

Een (echt)scheiding wordt beschouwd als een van de meest overweldigende, negatieve levenservaringen. Een scheiding zet je hele leven op z’n kop. Mensen komen in een onzekere periode. Niet alleen wat betreft het opbreken van hun gezin, de omgang met hun kinderen maar ook wat betreft huisvesting. Waar moet ik gaan wonen of, kan ik in het huis blijven? Onzekerheid ook over de totale financiële situatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij  dat een scheiding niet alleen een juridisch conflict is. De kern is vooral relationeel maar met belangrijke juridische en financiële componenten. Wij overzien het geheel van de scheiding en begeleiden bij al deze aspecten. Scheiden betekent nieuwe spelregels afspreken. En dat kun je maar beter goed doen. Want een slecht geregelde scheiding kan nog jaren negatief doorwerken.

Wij begeleiden de (echt)scheiding van A tot Z. Als advocaat, als mediator of als overlegscheidingsadvocaat. In alle gevallen bent u ervan verzekerd dat de scheiding juridisch goed wordt geregeld.

Wat een gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat voor u kan betekenen wordt ook uitgelegd een dit korte filmpje.

U kunt hieronder inventarisatielijsten downloaden met alle gegevens en stukken die we nodig zullen hebben.