Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Expertises

Alles is maatwerk. Want iedere opdracht is anders. Graag bekijken wij met u hoe we u kunnen bijstaan, in zaken die vaak zeer emotioneel geladen zijn. Met vakkennis en ervaring, maar ook met inlevingsvermogen, betrokkenheid en empathie. Als advocaat of als mediator bieden we structuur, ontzorgen we en gaan we zonodig multidisciplinair en probleemoplossend te werk. Een scheiding kunnen we van A tot Z begeleiden. En juist vanwege onze kennis over de juridische gevolgen van huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten bij het stuklopen van een relatie, adviseren we graag bij het aangaan van dergelijke contracten. Ook bij onduidelijkheden of lastige kwesties rondom een erfenis zijn wij een professionele partij met kennis en ervaring. Waarbij we overleggen en onderhandelen waar het kan, en procederen als het moet. Daarbij onderhouden we in het belang van onze cliënten goede contacten met onder andere financiële en fiscale specialisten, notarissen, kinderdeskundigen en pensioenadviseurs.

Familierecht is een breed rechtsgebied. Van (echt)scheiding, gezag en omgangsregelingen, huwelijkse voorwaarden en alimentatie tot erfrecht, curatele, bewind en mentorschap. Gelukkig zijn er steeds meer wegen die leiden naar een oplossing in familierechtelijke kwesties, met een traject als mediation of overlegscheiding, zodat procedures vaak voorkomen kunnen worden, Het gekozen traject hangt af van het vertrouwen daarin, al dan niet in samenspraak met andere betrokkenen. Onze advocaten en mediators overleggen onderling regelmatig en werken in teamverband, vaak ook multidisciplinair. Dat garandeert een optimale kennisoverdracht en inhoudelijke betrokkenheid.