Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Blog

Voorstellen advocaat Machteld Verboom

Voorstellen advocaat Machteld Verboom

Wij gaan de komende tijd de advocaten van ons kantoor aan u voorstellen. Zo nu en dan laten wij een kantoorgenoot iets over zichzelf vertellen. Vandaag is het de beurt aan Machteld Verboom

Wat vind jij het meest belangrijk in je werk?

Het meest belangrijk in mijn werk vind ik tevreden cliënten. Dit vereist o.a. een goede bereikbaarheid en juridische kwaliteit, inlevingsvermogen in de kwetsbare positie waarin mijn cliënten verkeren en transparantie over wat zij kunnen verwachten. Hiertoe informeer ik mijn cliënten over hun rechten en plichten en bepaal ik in overleg met hen de beste strategie. Dat is maatwerk. Soms is het noodzakelijk om snel een procedure te starten om de rechten van cliënten te beschermen, maar in de meeste gevallen heeft een minnelijke regeling de voorkeur. Het voorkomt een langdurige periode van onzekerheid, extra kosten en verdere beschadiging van de verstandhouding met de ex-partner (en vaak mede-ouder). Voor een minnelijke regeling is een goede samenwerking met de advocaat van de wederpartij van groot belang. Ik investeer daarom veel in contacten met andere (familierecht)advocaten, o.a. door mij in te zetten als regio-coördinator van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en als lid van het College van Afgevaardigden.

 

Wat doe jij het allerliefste op een vrije dag?

In mijn vrije tijd ben ik moeder van twee dochters. Uitslapen is er dus niet bij. Ik trek er graag met mijn gezin op uit naar een bos, het strand of een museum in de buurt. Daarnaast heb ik een actief sociaal leven. Als lid van de Ladies Circle Wassenaar zet ik mij in voor de Stichting Neurofibromatose en zamel ik geld in voor onderzoek naar een medicijn voor deze ziekte. Het geeft mij veel voldoening om ook op maatschappelijk gebied mijn steentje bij te dragen.

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: