Blog

Voorstellen advocaat Machteld Verboom

Voorstellen advocaat Machteld Verboom

Wij gaan de komende tijd de advocaten van ons kantoor aan u voorstellen. Zo nu en dan laten wij een kantoorgenoot iets over zichzelf vertellen. Vandaag is het de beurt aan Machteld Verboom

Wat vind jij het meest belangrijk in je werk?

Het meest belangrijk in mijn werk vind ik tevreden cliënten. Dit vereist o.a. een goede bereikbaarheid en juridische kwaliteit, inlevingsvermogen in de kwetsbare positie waarin mijn cliënten verkeren en transparantie over wat zij kunnen verwachten. Hiertoe informeer ik mijn cliënten over hun rechten en plichten en bepaal ik in overleg met hen de beste strategie. Dat is maatwerk. Soms is het noodzakelijk om snel een procedure te starten om de rechten van cliënten te beschermen, maar in de meeste gevallen heeft een minnelijke regeling de voorkeur. Het voorkomt een langdurige periode van onzekerheid, extra kosten en verdere beschadiging van de verstandhouding met de ex-partner (en vaak mede-ouder). Voor een minnelijke regeling is een goede samenwerking met de advocaat van de wederpartij van groot belang. Ik investeer daarom veel in contacten met andere (familierecht)advocaten, o.a. door mij in te zetten als regio-coördinator van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en als lid van het College van Afgevaardigden.

 

Wat doe jij het allerliefste op een vrije dag?

In mijn vrije tijd ben ik moeder van twee dochters. Uitslapen is er dus niet bij. Ik trek er graag met mijn gezin op uit naar een bos, het strand of een museum in de buurt. Daarnaast heb ik een actief sociaal leven. Als lid van de Ladies Circle Wassenaar zet ik mij in voor de Stichting Neurofibromatose en zamel ik geld in voor onderzoek naar een medicijn voor deze ziekte. Het geeft mij veel voldoening om ook op maatschappelijk gebied mijn steentje bij te dragen.

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: