Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Blog

Twee vragen voor Raya Oranje-Jorna

Twee vragen voor Raya Oranje-Jorna

Wij gaan de komende tijd de advocaten van ons kantoor aan u voorstellen. Zo nu en dan laten we een kantoorgenoot iets over zichzelf vertellen. Vandaag is het de beurt aan Raya Oranje-Jorna.

 

Wat vind jij het meest belangrijk in je werk?

Het soort zaken dat ik behandel, zowel als advocaat en als mediator, bestaat voor 90% uit echtscheidingen. Natuurlijk is mijn rol als mediator heel anders dan als advocaat. Als mediator ben ik er voor beide partijen en ben ik dus onpartijdig. Als advocaat behartig ik juist alleen de belangen van mijn cliënt. Voor beiden geldt dat ik het belangrijk vind mijn cliënten zo goed mogelijk door één van de meest ingrijpende periodes in hun leven heen te loodsen. Ik probeer er alles aan te doen om een escalatie te voorkomen. Door de gebruikelijke, vaak heftige, emoties bij het eindigen van een relatie en het feit dat in plaats van gezamenlijkheid de belangen van de ex-partners opeens ver uit elkaar kunnen liggen, kan een inhoudelijk geschil gemakkelijk omslaan in een heftig conflict. Dit kan weer leiden tot langdurige procedures of ex-partners die elkaar jaren later nog steeds in de weg zitten. Ik beschouw het als één van mijn taken om dit te voorkomen. Daarbij streef ik er naar om in overleg met beide partijen tot een regeling te komen waar ze alle twee blijvend tevreden over zijn. Zo voorkom je dat er een winnaar en een verliezer is. Dat kan namelijk ook weer een bron zijn van voortdurende of nieuwe conflicten. Dat mijn werk juridisch inhoudelijk van het hoogste niveau is vind ik vanzelfsprekend.

 

Film of serie?

Van beiden kan ik enorm genieten. Mijn favoriete series zijn The Crown en Homeland. Verder ben ik nu nog onder de indruk van de film Incendies die ik onlangs zag. Echt een aanrader!

 

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: