Blog

Twee vragen aan Marijke Overmars

Twee vragen aan Marijke Overmars

Wij gaan de komende tijd de advocaten van ons kantoor aan u voorstellen. Zo nu en dan laten we een kantoorgenoot iets over zichzelf vertellen. Vandaag is het de beurt aan Marijke Overmars.

Wat vind jij het meest belangrijk in je werk?

Het meest belangrijk in mijn werk vind ik natuurlijk dat mijn cliënten zich goed geholpen voelen door mij. Ik doe mijn uiterste best om heel servicegericht te werken. Dat doe ik door zo efficiënt mogelijk te werken zodat de kosten voor de cliënten niet te hoog oplopen. Daarnaast doe ik dat door goed geïnformeerd te blijven over de juridische ontwikkelingen in het familierecht. Ik vind het leuk om complexe juridische issues te doorgronden.

Film of Serie

Ik durf het haast niet te bekennen maar ik ben geen telvisiekijker. Afgelopen kerstvakantie heb ik pas voor het eerst een serie gezien toen ik ziek op de bank lag: The Crown. Ik heb alle afleveringen achter elkaar gezien want ik kon meteen niet meer stoppen. Na de vakantie verviel ik weer in mijn oude patroon en ben ik niet meer aan een nieuwe serie begonnen. Ik ga wel vaak naar de film. Van de recente films die ik gezien heb, vind ik Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, een echte aanrader. Ik houd van onverwachte plotwendingen en een niet al te zwaar gevoel op de maag.

Daarnaast ben ik fan van documentaires. Ieder jaar zit ik zoveel mogelijk avonden in de bioscoop in de IDFA periode. Over zwaar gevoel op de maag gesproken…..

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: