Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Blog

Twee vragen aan Marijke Overmars

Twee vragen aan Marijke Overmars

Wij gaan de komende tijd de advocaten van ons kantoor aan u voorstellen. Zo nu en dan laten we een kantoorgenoot iets over zichzelf vertellen. Vandaag is het de beurt aan Marijke Overmars.

Wat vind jij het meest belangrijk in je werk?

Het meest belangrijk in mijn werk vind ik natuurlijk dat mijn cliënten zich goed geholpen voelen door mij. Ik doe mijn uiterste best om heel servicegericht te werken. Dat doe ik door zo efficiënt mogelijk te werken zodat de kosten voor de cliënten niet te hoog oplopen. Daarnaast doe ik dat door goed geïnformeerd te blijven over de juridische ontwikkelingen in het familierecht. Ik vind het leuk om complexe juridische issues te doorgronden.

Film of Serie

Ik durf het haast niet te bekennen maar ik ben geen telvisiekijker. Afgelopen kerstvakantie heb ik pas voor het eerst een serie gezien toen ik ziek op de bank lag: The Crown. Ik heb alle afleveringen achter elkaar gezien want ik kon meteen niet meer stoppen. Na de vakantie verviel ik weer in mijn oude patroon en ben ik niet meer aan een nieuwe serie begonnen. Ik ga wel vaak naar de film. Van de recente films die ik gezien heb, vind ik Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, een echte aanrader. Ik houd van onverwachte plotwendingen en een niet al te zwaar gevoel op de maag.

Daarnaast ben ik fan van documentaires. Ieder jaar zit ik zoveel mogelijk avonden in de bioscoop in de IDFA periode. Over zwaar gevoel op de maag gesproken…..

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: