Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Blog

Twee vragen aan Margreet Ruijgrok

Twee vragen aan Margreet Ruijgrok

Wij gaan de komende tijd de advocaten van ons kantoor aan u voorstellen. Vandaag is het de beurt aan Margreet Ruijgrok.

Wat vind jij het meest belangrijk in je werk?

Ik vind het belangrijk als ik mijn cliënten verder kan helpen in de lastige periode waarin zij zitten. Soms doe ik dat als mediator en soms als advocaat. Dat ligt er aan welke rol de cliënten willen dat ik op me neem. 

In een mediation kunnen er soms op korte termijn grote stappen worden gemaakt. In een procedure duurt dat meestal wat langer, maar niet iedere zaak leent zich nu eenmaal voor mediation.

Wat ik ook belangrijk vind is om een cliënten goed te informeren omtrent hun juridische positie, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Wat is je favoriete vakantieland en waarom?

Italië. En dit vanwege de taal, de mensen en het heerlijke eten. Ik heb een aantal jaar Italiaanse les gehad bij het Italiaanse Instituut op de Keizersgracht. Dat was leuk. Maar ik ben het pas echt gaan leren spreken door privé lessen te nemen in Rome. ’s Ochtends les en ’s middags eindeloos door de stad slenteren in mijn eentje. Dat had ik lang niet gedaan.

Ik mocht het appartement gebruiken van een Italiaanse advocaat, die een week met vakantie ging. Een appartement aan de Piazza Navona. Je begrijpt dat het me moeite kostte om na die week weer te vertrekken naar het koude Nederland!

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: