Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Blog

Twee vragen aan Edith van Ruitenbeek-de Bekker

Twee vragen aan Edith van Ruitenbeek-de Bekker

Wij gaan de komende tijd de advocaten van ons kantoor aan u voorstellen. Zo nu en dan laten we een kantoorgenoot iets over zichzelf vertellen. Vandaag is het de beurt aan Edith van Ruitenbeek-de Bekker.

Wat vind jij het meest belangrijk in je werk?

Wat ik belangrijk vind in mijn werk als advocaat en mediator is de uitdaging om het verschil te maken met hoofd en hart, opdat cliënten met juridisch probleem verder kunnen met hun leven. Met name in familierecht is een zaak winnen fijn, maar een win/win situatie weten te bewerkstelligen vaak beter. Dit laatste uitdragen in diverse gremia en publicaties hoort daar bij.

Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk om te werken in een kantoorsfeer van teamgeest en met jeu.  Het vak van advocaat en mediator is immers spannend en uitdagend, maar niet eenvoudig en soms stressvol, zeker in het familierecht waar cliënten en/of hun kinderen soms in schrijnende of bedreigende situaties komen te verkeren, zodat collegiaal overleg en humor op de werkvloer heel belangrijk is. Iets waar ik me ook graag voor inzet als partner van het kantoor.

Wat is je favoriete vakantieland en waarom?

Frankrijk, sans doute, omdat het altijd ook beetje als thuis voelt. Ik heb er drie jaar gewoond, spreek de taal goed. Ben dol op de kleuren en geuren van de Provence, Bretagne en Baskenland, de Alpen in zomer èn winter, de stranden en boulevards, de lunches buiten op een pleintje met fontein,  de chansons, de impressionisten en natuurlijk Parijs.  

Frankrijk is bovendien relatief veilig, voor mij  niet onbelangrijk voor een vakantiegevoel.

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: