Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Blog

Overstap van de week: Margreet Ruijgrok

Overstap van de week: Margreet Ruijgrok

Overstap van de week is Margreet Ruijgrok, die als partner per 1 januari 2017 de overstap maakt van Advocatenkantoor Ruijgrok naar Van Hilten Advocaten & Mediators (voorheen Van Hilten de Vries van Ruitenbeek Advocaten & Mediators). Ruijgrok is een ervaren mediator en heeft jarenlange (proces)ervaring op het gebied van het familierecht in brede zin en erfrecht.

Waarom deze overstap?

Het leek mij leuk om opnieuw in een groter verband te werken, maar het is niet eenvoudig om inspirerende, gelijkgestemde vakgenoten te vinden waarmee je een team wilt vormen. Met de advocaten van Van Hilten is er een klik. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking een succes wordt voor onszelf en onze cliënten.

Met welke professionele eigenschap gaat u het verschil maken bij Van Hilten?

Ik draai bijna 30 jaar mee in de advocatuur. Met mijn ruime proceservaring op het gebied van familie- en erfrecht en mijn uitgebreide ervaring als mediator zal ik het verschil maken.

Met welke persoonlijke eigenschap gaat u het verschil maken bij Van Hilten?

Mijn aanpak van zaken kenmerkt zich door een daadwerkelijke interesse in de cliënt. Ik ga gestructureerd te werk en help mijn cliënten hiermee de vaak moeilijkste periode van hun leven door te komen. Ik ben gewend om complexe zaken, al dan niet met ondernemers, aan te pakken en tot een goed eind te brengen.

Wat maakt het familierecht zo interessant?

Als familie- en erfrecht advocaat kun je veel betekenen voor mensen in de privésfeer. De problemen die mensen aan je voorleggen, beheersen hun leven. Ze staan ermee op en gaan ermee naar bed. In zulke situaties help ik mensen graag om hun leven weer op de rails te krijgen. Dat geeft mij veel voldoening.

Wie is uw voorbeeld in uw vakgebied en waarom?

Emma Kostense, een van de partners met wie ik ga samenwerken. Zij is een uitmuntende familierecht-advocaat en een rasondernemer. Die combinatie kom je in het familierecht niet vaak tegen. Ook al ben ik zelf dus al heel wat jaren bezig, van haar zal ik nog een hoop gaan opsteken. Ik kijk dan ook erg uit naar onze samenwerking.

Gepubliceerd op

Dit artikel is geplaatst op Mr.Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: