Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Blog

 Na ruim 15 jaar advocatuur zal Machteld Verboom binnenkort een andere richting inslaan.

Na ruim 15 jaar advocatuur zal Machteld Verboom binnenkort een andere richting inslaan.

Zij zal haar carrière vervolgen bij de Directie Jeugd van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Een baan waarin zij op grote schaal kan bijdragen aan de zorg voor kwetsbare jeugd, is een kans die zij niet kon laten liggen.

Evenwel valt het afscheid haar zwaar. ‘De advocatuur zal altijd een passie blijven en ik ben trots op mijn kantoor’, zo zegt zij.

Machteld zal tot 1 februari a.s. op kantoor aanwezig zijn.

Haar zaken zullen zorgvuldig en in overleg met haar cliënten worden overgedragen aan haar kantoorgenoten in Den Haag en Amsterdam.  

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: