Van Hilten Advocaten & Mediators sluit per 1 november 2020 de deuren

De partners van Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam en Den Haag hebben in goed overleg besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Emma Kostense zal haar huidige praktijk voortzetten bij het advocatenkantoor SmeetsGijbels te (1071 KP) Amsterdam aan de Jacob Obrechtstraat 70 (zie www.smeetsgijbels.com).

Willem de Vries zal zijn huidige praktijk continueren bij ScheerSanders Advocaten te (2585 ED) Den Haag aan het Nassauplein 36 (zie www.scheersanders.nl).

Margreet Ruijgrok, Monique Beijersbergen, Coen van den End, Sabrina De Jong en Zoë Vis zullen per 1 november 2020 een nieuw advocatenkantoor starten onder de naam Silk Advocaten en Mediators. Silk Advocaten en Mediators zal zijn gevestigd op het huidige adres aan de De Lairessestraat 129 te (1075 HJ) Amsterdam en aan de Zuid Hollandlaan 7 te (2596 AL) Den Haag (Spaces) (zie www.silkadvocaten.nl).

Edith van Ruitenbeek legt haar advocatenpraktijk neer en zal zich op andere professionele activiteiten richten.

Raya Oranje-Jorna start een advocatenkantoor te (2514 AB) Den Haag aan de Koninginnegracht 19, onder de naam Raya Jorna Advocaat en Mediator (zie www.rayajorna.nl).

Blog

5 tips voor het voorkomen van een vechtscheiding

5 tips voor het voorkomen van een vechtscheiding

Een echtscheiding levert voor u en uw ex-partner (en eventuele kinderen) vaak veel stress op. Advocaat Cynthia de Nijs geeft u 5 tips om een onnodige vechtscheiding te voorkomen.

 1. Laat oud zeer los: probeer de scheiding niet als mogelijkheid te zien om jarenlange opgekropte woede eruit te gooien. Leg de schuld niet bij de ander, maar probeer oprecht naar elkaar te luisteren en je emoties te beheersen.
   
 2. Blijf met elkaar communiceren. Probeer de dialoog open te houden en je in te leven in de ander. Reageer niet direct uit boosheid, maar denk na voordat je reageert.
   
 3. Laat je goed informeren en begeleiden door een deskundige. Een (advocaat) mediator kan een goede begeleiding bieden op alle fronten. Voor informatie over de effecten van een scheiding op kinderen kan de website van Villa Pinedo (https://www.villapinedo.nl/) worden geraadpleegd of een online workshop van Villa Pinedo worden gevolgd.
   
 4. Wees bereid om gezamenlijk tot een minnelijke oplossing te komen en water bij de wijn te doen. Zoek naar de gezamenlijke belangen en oplossingen.
   
 5. Verzamel een ‘winning team’ om je heen. Mensen die je verder helpen, die niet met je meepraten maar je uitdagen en inzicht geven in je persoonlijke drijfveren.


Tot slot nog een belangrijk advies: betrek nooit of te nimmer de kinderen in de strijd!

Gepubliceerd op


Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw bericht achter.

* verplicht

overige artikelen van deze auteur: